Inläggs sida: Ann's fotoblogg -

Jag vet

 
 
Nu blev det inte som jag sa, En massa naturbilder tex blommor fotas igen. Men vad gör man när man inte har något aannat att fota?. Men det är så trist och bara fota blommor hur vackra dem en må vara.
 
Sen detta sommarväder och inte gjort saken bättre. Ja man kan få vackra bilder ändå men samma sak där vad ska man fota? vill inte bara fota blommor!. Får se om det blir något annat, att fota.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Du kan fota hästar, hundar, sjöar/hav, strandbilder, vattendroppar, prolifn´bilder på andra, modellbilder, självporträtt, närbilder på fina saker! Lite tips bara! :) Fin blogg :)

2012-07-24 @ 11:07:44
URL: http://www.goldenphotos.blogg.se
Postat av: kaffehörnan

Du levererar ju fina bilder

Svar: Sv: Tack så mycket :)
Ann

2012-08-11 @ 00:50:34
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: ida|foto

men blommor och naturen är ju så otroligt fint och naturen finns ju alltid där när man känner för att gå och fota en stund. Så du behöver inte känna att det känns trist att fota blommor för dom är ju så fina :) Men vill du ha lite variation så kan du fota lite detaljbilder och sånt. Eller så kan du ta lite mer bilder på det du gör på dina dagar :)

Svar: Sv: ja du har rätt dom är vackra. Tack för tipsen :)..något ska jag väl komma på att fota.
Ann

2012-08-11 @ 13:00:51
URL: http://iidas.webblogg.se

Är en stolt ägare till en Canon eos 600d. Följ gärna min blogg på Blogkeen eller på Bloglovin & © Kopiering av bilder på denna blogg är INTE tillåtet!

Vad heter du? :)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ordet är ditt:

Trackback